Bij een mailcampagne sturen we op basis van segmenten een mailing uit. Uitsluitend op basis van de behoefte bij de doelgroep. Door onze eigen mailsoftware kunnen we niet alleen de mail opmaak realiseren en de mail vanuit jouw bedrijfsnaam versturen. We kunnen ook statistieken inzien waarbij je op basis van de concrete data prospects kunt benaderen. 

 

Bij het versturen van de nieuwsbrief met grote batches, bijvoorbeeld 3000 contacten. Kunnen we dit opknippen in zes losse batches waardoor je per week bijvoorbeeld 500 berichten verstuurd en wij vanuit Sales Butler of jijzelf dit rustig kunt opvolgen op basis van de statistieken die wij bij je aanleveren.

 

Aan de hand van de resultaten kunnen wij de bedrijven specifiek nabellen en zo efficiënt omgaan met de tijd die beschikbaar wordt gesteld. 

 

 

Kosten

 

Hieronder een aantal zaken die we voor je kunnen uitvoeren:

24 uren bellen

Data (fair use)

Mail campagne

Opzet tekst, script, en tekst van mailcampagne

Rapportage

Bedenken direct mailing, wanneer gewenst.

Bespreking

Video prospecting door middel van Video Ask

 

De kosten zijn flexibel en liggen voor bovenstaande tussen de € 1.200,- en  € 1.500,- per maand (4 weken). Opschalen, afschalen en/of pauzeren kan altijd en er is een opt-out na 4 weken als we, om wat voor reden dan ook, de resultaat.