Over ons

 

Wij vormen met ons team een flexibele laag voor bedrijven die commerciële en marketing ondersteuning nodig hebben. Dit doen we zowel op operationeel- als strategisch niveau. In basis doen wij het werk wat de meeste mensen niet kunnen, willen of durven doen en dat is de telefoon pakken!

 

In een wereld die steeds meer online gaat, blijft het persoonlijk contact nog steeds belangrijk. Mensen doen nog steeds zaken met mensen en een vertrouwde stem aan de telefoon hoort daar bij.

 

Ons doel is de klik maken, het ijs te breken jullie als klant gekwalificeerd aan de (online) tafel te krijgen om een order te scoren. De daadwerkelijke order zelf scoren is ook mogelijk, afhankelijk van de opdracht. Met inmiddels 14 collega's helpen wij onze B2B klanten aan nieuwe prospects en opdrachten.

Ambitie

 

De ambitie van Sales Butler is om de komende twee jaar, één van de vooraanstaande leadgeneratie bedrijven uit Rotterdam en omstreken te worden. Sales Butler heeft de ambitie om zijn dienstverlening uit te breiden en zoveel mogelijk aansluiting te bieden voor de opdrachtgevers. Hierbij voor elke werkwijze of structuur een passende oplossing te bieden.