Marktpotentie naar omzetgroei

In het kielzog van de 5e industriële revolutie en te midden van een wereldwijde pandemie is efficiënte commerciële communicatie uiteraard van uiterst belang bij het transformeren van marktpotentie naar omzetgroei. Dat is waar Sales Butler in werking komt te treden.

 

Sales Butler is een B2B organisatie toegelegd op commerciële ontwikkelingen, die bestaat uit een team van verkoop experts gespecialiseerd in high-end telemarketing, sales, en leadgeneratie. De medewerkers zijn onderlegd in acquisitie en richten zich het meest op het verhogen van omzet door middel van het genereren van gekwalificeerde sales-leads. Om zo hoog mogelijk in conversie te liggen wordt er van tevoren, met behulp van marketing automation softwares, data verzameld die marketing effectiviteit verhogen met betrekking tot o.a. LinkedIn, email en social media kanalen.

 

Acquisitie is maar één van de vele diensten die Sales Butler biedt. U kunt namelijk ook bij Sales Butler terecht voor flexibele binnendienst! Dit kan eenvoudig voor taken zoals het nabellen van offertes, websitebezoekers of contactformulieren, het bijwerken van CRM (of het maken daarvan), het versturen van mail campagnes, het bijwerken van de (sales)inbox en nog talloze andere taken.

 

Naast acquisitie en binnendienst biedt Sales Butler ook strategisch advies aan. De marketing en sales professionals van Sales Butler kunnen intensief interne en externe analyse uitvoeren en zo een  kritische blik werpen op kwesties zoals, producten en diensten, prijs, website, LinkedIn profiel, website, huidige sales funnel, informatie mail, pitch, doelgroepen en concurrenten. Zodoende, wordt er aansluitend advies geformuleerd die organisaties kan  ondersteunen bij het vervolmaken van hun propositie, het bereiken van de gewenste positionering en het optimaliseren van het verkoopproces.

 

Zoals gezegd door Mark Hunter, (CEO van The Sales Hunter),“It’s not about having the right opportunities. It’s about handling the opportunities right”.